Viime viikko oli niin monimutkainen, että en postannut joka päivä, joten tämän päivän teksti tyypillisistä eurooppalaisista ruoista tulee myöhemmin tällä viikolla.
Tämän päivän resepti on tyypillinen italialainen ruokalaji ja ehkä se on muunnelma. Jos olet syntynyt Italiassa ja tiedät toisenlaisen gnocchi-reseptin, jaa reseptisi kommenteissa.
Reseptin voi tehdä niin monesta perunasta kuin haluat. Mennään hänen luokseen.
Valmistusmenetelmä:
- Kuori, pese ja keitä perunat suolalla maustetussa vedessä.
- Aja se perunamurskaimen läpi ja mittaa sitten kuinka monta lusikallista perunaa sinulla on.
- Lisää jokaista 10 ruokalusikallista puristettua perunaa kohden 3 ruokalusikallista vehnäjauhoa, 1 rkl voita, 3 kokonaista munaa ja 3 ruokalusikallista juustoraastetta.
- Sekoita hyvin, kunnes taikina sekoittuu.
- Ripottele marmoripöytä vehnällä, ota taikinasta paloja ja rullaa ne sormen paksuiseksi.
- Leikkaa nämä rullat pieniksi paloiksi.
- Kun gnocchit on leikattu, keitä ne suolalla maustetussa vedessä. Kun palat nousevat pintaan, ne kypsyvät. Poista ne uralusikalla ja aseta ne kuivumaan siivilään tai pintaan, jossa ne kuivuvat hyvin ilman, että niiden ympärille kertyy vettä.
- Asettele sitten gnocchit vadille, ripottele päälle juustoraastetta ja peitä haluamallasi kastikkeella.
Seuraa kanaviamme sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajan tasalla kaikesta sisällöstämme.
Jos sinulla on lehden teemoihin liittyvä yritys, esitä se mediakanavissamme. Lue mediapakettimme saadaksesi selville, miten.
- Käännetty portugalista
Nycka, the Nomad
Copyright: Nycka, the Nomad
Comments
Post a Comment
🇬🇧 Comment here in Portuguese, English or Italian.
🇮🇹 Commenta qui in portoghese, inglese o italiano.
🇧🇷 Comente aqui em português, inglês ou italiano.