Viime viikko oli niin monimutkainen, ettÀ en postannut joka pÀivÀ, joten tÀmÀn pÀivÀn teksti tyypillisistÀ eurooppalaisista ruoista tulee myöhemmin tÀllÀ viikolla.
TÀmÀn pÀivÀn resepti on tyypillinen italialainen ruokalaji ja ehkÀ se on muunnelma. Jos olet syntynyt Italiassa ja tiedÀt toisenlaisen gnocchi-reseptin, jaa reseptisi kommenteissa.
Reseptin voi tehdÀ niin monesta perunasta kuin haluat. MennÀÀn hÀnen luokseen.
ValmistusmenetelmÀ:
- Kuori, pese ja keitÀ perunat suolalla maustetussa vedessÀ.
- Aja se perunamurskaimen lÀpi ja mittaa sitten kuinka monta lusikallista perunaa sinulla on.
- LisÀÀ jokaista 10 ruokalusikallista puristettua perunaa kohden 3 ruokalusikallista vehnÀjauhoa, 1 rkl voita, 3 kokonaista munaa ja 3 ruokalusikallista juustoraastetta.
- Sekoita hyvin, kunnes taikina sekoittuu.
- Ripottele marmoripöytÀ vehnÀllÀ, ota taikinasta paloja ja rullaa ne sormen paksuiseksi.
- Leikkaa nÀmÀ rullat pieniksi paloiksi.
- Kun gnocchit on leikattu, keitÀ ne suolalla maustetussa vedessÀ. Kun palat nousevat pintaan, ne kypsyvÀt. Poista ne uralusikalla ja aseta ne kuivumaan siivilÀÀn tai pintaan, jossa ne kuivuvat hyvin ilman, ettÀ niiden ympÀrille kertyy vettÀ.
- Asettele sitten gnocchit vadille, ripottele pÀÀlle juustoraastetta ja peitÀ haluamallasi kastikkeella.
Seuraa kanaviamme sosiaalisessa mediassa pysyÀksesi ajan tasalla kaikesta sisÀllöstÀmme.
Jos sinulla on lehden teemoihin liittyvÀ yritys, esitÀ se mediakanavissamme. Lue mediapakettimme saadaksesi selville, miten.
- KÀÀnnetty portugalista
Nycka, the Nomad
Copyright: Nycka, the Nomad
Comments
Post a Comment
đŹđ§ Comment here in Portuguese, English or Italian.
đźđč Commenta qui in portoghese, inglese o italiano.
đ§đ· Comente aqui em portuguĂȘs, inglĂȘs ou italiano.