🇫🇮 Nauttia maailmasta - Pé de moleque (Brasilia)

Tänään kerron sinulle tyypillisen brasilialaisen jälkiruoan reseptistä, jonka voit valmistaa kotona kaikkialla maailmassa. Tänään esittelen teille pé de molequen, jälkiruoan, joka löytyy helposti Brasiliasta kesäkuun lomien aikana. Maassa on teollistettuja versioita, mutta käsintehty versio on parempi.


Ainekset:

6 kupillista teetä/sokeria

4 kupillista teetä/maitoa

1 tl/ruokasoodaa

1 syvä lautanen/paahdettuja ja jauhettuja maapähkinöitä


* Ennen patukkaa / on määrä ja sen jälkeen ainesosa.


Miten tehdä se:

Kuumenna kaikki kiehuvaksi koko ajan sekoittaen, jotta se ei tartu pannuun. Kun se on valmis, kaada se voidellun marmorin päälle ja leikkaa se jäähtyneenä.


Vinkki: Sen sijaan, että kaataisit kaiken marmorin päälle, lusikkaa jo erotettuja karkkeja, jotta sinun ei tarvitse leikata.


Oletko koskaan kokeillut pè de molequea? Teitkö sen kotona? Luulitko sen olevan niin helppoa valmistaa? Pidätkö siitä?

Se on hyvä vaihtoehto, että jälkiruoka on aina saatavilla kotona, ja ulkomailla oleville brasiliaisille tapa saada Brasilian maku aina käden ulottuvilla. Rakastan. Toivottavasti sinäkin pidät siitä.

Jos omistat tai johdat tämän lehden teemoihin liittyvää yritystä, lue mediapakettimme saadaksesi tietoa mainospaikoista, joita tarjoamme yrityksesi mainostamiseksi.


Nycka, the Nomad


* Teksti käännetty portugalista suomeksi. Lue teksti englanniksi, jos huomaat täällä virheitä.


Copyright: Nycka, the Nomad

Comments