🇬🇧 Typical foods of the american continent - Part 3

Today we continue our gastronomic adventure around the world, talking about typical foods of some american countries, from north to south. If you lost the previous ones, read them after finishing this. And subscribe 🔔 so you never lose other texts. After the american continent we’ll talk about the typical foods of other continents too. If you had already tried some of these foods, tell us your opinion about them through the comments below.

    • Dominica: Callaloo. Conconete. Caribbean reef chicken. Dominican calypso chicken.
    • Dominican Republic: Pica pollo. Carne guisada. Chivo guisado. La bandera dominicana. Mangú. Yaroa. Niños envueltos. Chimichurri burger. Chapea. Suspiritos. Bacalao guisado. Moro de habichuelas. Yaniqueque. Palmito guisado. Ensalada de molondrones. 
    • Ecuador: Fanesca. Fritada. Salsa de maní. Encebollado. Tigrillo. Librillo. Locro de papa. Llapingacho. Guatita. Hornado pastuso. Espumilla. Chugchucaras. Caldo de bolas. Seco de chivo. Maito de pescado. Repe lojano. Miel con quesillo. Helado de paila. Fritada imbabureña. 
    • El Salvador: Curtido. Pupusa. Tamal de pollo. Cóctel de conchas. Sopa de pata. Lomo relleno. Casamiento. Tamales pisques. Pupusa de queso con loroco. Quesadilla salvadoreña. Yuca con chicharrón. 
    • Grenada: Oil down. Nutmeg icecream. Olla de San Antón. Grenadian chicken stew. 
    • Guatemala: Fiambre. Pollo en crema. Mixtas. Shucos. Hilachas. Jocón. Pepián. Estofado con papas. Revolcado. Pan de camote. Pastel de banano. Kak’ik. Arroz con apio. Tostadas de salsa. Chuchitos. Pulique. Tamalitos de chipilín. Paches. Chojín. Tortitas de yuca. Zompopos de mayo. Piloyada antigueña. Boxboles. 
    • Guyana: Guyanese cook up rice. Tamarind balls. Bouillon d’awara. Guyana yam pie. Guyana pepperpot. Iguana stew. Metemgee. Katahar curry. Bacon and fish rolls. Féroce d’avocat. Guyanese black cake. Hassar curry. 
    • Haiti: Poulet au noix. Griot. Joumou. Haitian patty. Tassot. Legim. Tchaka. Pikliz. Bouillon soup. Makawoni au graten. Diri ak djon djon. Diri ak pwa. Diri ak legim. Diri ak sos pwa. Sos ti-malice. Dous makos. Sos pwa. Pwason boukannen. Poul ak nwa. Mayi moulen. Pain haïtien. Doukounou. Tonmtonm. Pain patate. Accra.
    • Honduras: Pan de coco. Baleada. Sopa de caracol. Rosquillas. Sopa catratcha de mariscos con un. Tapado de pescado. Sopa marinera. Candinga. Fried yojoa fish. Yuca con chicharrón. Macheteadas. Sopa de capirotadas. Catrachitas. Anafre de frijoles. Tortilla con quesillo. Coyol en miel.

Tomorrow we continue talking about typical foods of the american continent.

To advertise in the magazine read the media kit.



Nycka, the Nomad

Comments